…ψαχνωντας στα διάφορα έγγραφα -προσωπικα του πατέρα …ανακάλυψα το φύλλο μητρώου του….καθως επίης τις διαμνημονεύσεις και τις απονεμηθείσες ηθικές αμοιβές….λογω του οτι ειναι “classified” αρχεια τα αφαιρω απο την αναρτηση ….

……Ημουν και ειμαι υπερήφανη που ειμαι κορη σου πατέρα….και πολύ τυχερή που εζησα μαζι σου 60 χρόνια…τυχερή που σε ειδα να εισαι “ορθιος” εως τα 94 σου…τυχερή που εζησα αξεχαστες  και απίστευτες στιγμες σου ..της επιτυχημενης καρριέρας σου …Τυχερή που μόλις 12 ετων πάτησα το πόδι μου σε Πρεσβεία (στη Ρωμη)…τυχερή που γύρισα σχεδον όλη την Ευρώπη οταν ημουν μόνο 13 ετων…τυχερή σαν μοναχοπάιδι σου…δεν μου έλειψε σχεδόν τίποτα….τυχερή που σε ειχα δίπλα μου την πρωτη χρονιά στο JOHN F. KENNEDY  να μου προετοιμάζεις τα μαθήματά μου – να μου βρίσκεις τις αγνωστες για τοτε Αγγλικές λέξεις να μου τις μεταφράζεις  για να τις βρίσκω ετοιμες οταν έπρεπε να μελετήσω…τυχερή που λόγω της θέσεώς σου βρέθηκα στην υποδοχή του Προέδρου τότε NIXON  στο AFSOUTH (Naples) ….

Οταν θα ειναι λιγο πιο ξεκαθαρο το μυαλό μου..θα σου κανω το αφιέρωμα που αξιζεις και θα ξαναδημοσιευσω καποια αρθρα σου …

 

Advertisement