ΥΠΤΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΘ. ΚΡΑΓΚΑΡΗΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΑΣ


menios_leyko_slbord-1

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΜΗΝΥΜΑ & ΘΕΣΕΙΣ
ΥΠΤΓΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΑΘ. ΚΡΑΓΚΑΡΗ
 
Βιογραφικό  Σημείωμα και  Θέσεις  
που αφορούν την υποψηφιότητα  για την Θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.
 
    
Κατάγομαι από την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και γεννήθηκα το 1961 στην Αθήνα. Αποφοίτησα το 1983 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και ορκίστηκα Ανθυπολοχαγός Πεζικού.
Ως κατώτερος αξιωματικός υπηρέτησα στις Δυνάμεις Καταδρομών και ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου σε σχολές του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Ως Λοχαγός φοίτησα στην Α.Σ.Π. και ως ανώτερος αξιωματικός υπηρέτησα σε αντίστοιχες επιτελικές και διοικητικές θέσεις του εκάστοτε βαθμού μου.
Υπηρέτησα στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Ιταλία, Διοικητής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ και Ακόλουθος Άμυνας στα 7 κράτη του Αραβικού Κόλπου.
Είμαι απόφοιτος του Διακλαδικού Κολλεγίου Πολέμου της Βασιλικής Ακαδημίας Άμυνας του Ηνωμένου Βασίλειου.
Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Τεχνών του Τμήματος Πολεμικών – Αμυντικών Σπουδών, της Σχολής του Βασιλικού Κολλεγίου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και διπλώματος Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Διοίκησης και Ηγεσίας του Λονδίνου.
Ομιλώ άπταιστα την αγγλική γλώσσα και σε πολύ καλό επίπεδο εργασίας την ιταλική και την σερβοκροατική γλώσσα.
Κατά τη διάρκεια των 35 χρόνων της σταδιοδρομίας μου, έχω τιμηθεί με τα προβλεπόμενα παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.
Στις 21 Ιουλίου 2014 ετέθην σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία με τον βαθμό του Υποστρατήγου ως ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία μου.
ΜΗΝΥΜΑ-ΘΕΣΕΙΣ
Αγαπητές οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων & αγαπητοί συνάδελφοι του Σ.Ξ. – ΕΛ.ΑΣ (τ. Χωροφυλακής), μέλη της Ε.Α.Α.Σ., Οι απρόβλεπτες και ταχέως εναλλασσόμενες εξελίξεις στα πολιτικοοικονομικά δρώμενα της Πατρίδας μας, η ανεπάρκεια, οι φρούδες δεσμεύσεις και οι αθετημένες υποσχέσεις των πολιτικών ηγεσιών εις βάρος όλων μας (ε.ε. και ε.α στρατιωτικών), μας καλούν να δημιουργήσουμε μια Ε.Α.Α.Σ. αγωνιστική με αξιοπρέπεια και όχι ένα απλό παρατηρητή των εις βάρος μας εξελίξεων.
Ήρθε λοιπόν η ώρα, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. της 19ης Φεβ 2017, να ξεφύγουμε από τον κατεστημένο τρόπο διεκδίκησης των δικαίων αιτημάτων μας, να ορθώσουμε όλοι μαζί το ανάστημά μας για να δώσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μήνυμα σε όλα τα κόμματα και στους κομματικούς τους μηχανισμούς, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ποτέ δεδομένοι, κανείς και για κανένα κόμμα, από όποια ιδεολογική αφετηρία και αν προέρχεται.
Για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται η κατάλληλη εκπροσώπηση από συναδέλφους που πραγματικά θα δεχθούν την ΠΡΟΚΛΗΣΗ, από συναδέλφους που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι είναι αγωνιστές, δεν συμβιβάζονται, έχουν τη διάθεση, το δυναμισμό και τη μαχητικότητα να προσφέρουν με ανοιχτά μυαλά και νοοτροπία για την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης και της υπεράσπισης των καλώς εννοουμένων συμφερόντων των μελών της Ε.Α.Α.Σ.
Υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοι, τους γνωρίζετε, στηρίξτε τους για να αποκαταστήσουν πρώτα από όλα το ΚΥΡΟΣ της Ε.Α.Α.Σ. και να παλέψουν για τα δίκαια αιτήματά μας.
Δηλώνω ΠΑΡΩΝ και έτοιμος να συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα.
Θέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. έχοντας πυξίδα το <<Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ>>, τη θέληση και τη δυναμική να προσφέρω μαχητικά στον ανωτέρω σκοπό.
Ευελπιστώ στη δική σας ηθική και ουσιαστική συμπαράσταση.
Με Σεβασμό και Συναδελφική Αγάπη,
Αριστομένης Αθ.  Κράγκαρης
                Υπτγος ε.α.
Υποψήφιος Αντιπρόεδρος Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ολύμπου 72, Βριλήσσια
Αττικής, Τ.Κ. 15235
E-mail: a.kragaris@yahoo.gr 
Mobile:     +306945861861
Major General (ret) Aristomenis Ath. Kragkaris
    Former Defence Attache’ of the Hellenic Republic
               to the Kingdom of Saudi Arabia
(Accredited to Kuwait, Qatar, Bahrain, U.A.E., Oman & Yemen)
 
Contact Details
Olympou 72, Vrilissia
15235, Athens
Greece
E-mail: akamriyad@gmail.com 
Mobile:     +306945861861 BBest plus (цес): *761861
Land line: +302108657433

 

Advertisements

2 Replies to “ΥΠΤΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΘ. ΚΡΑΓΚΑΡΗΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΑΣ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s